top of page

Body Piercing(Pirsing)

Body piercing postaje sve popularniji i sve prihvaćeniji u raznim sredinama. Obzirom da postoji velika potražnja za ovakvim načinom ukrašavanja tela, usluge body piercinga pružaju i mnogi amateri, bez iskustva i znanja.

 

Ukoliko želite da imate pirsing, morate biti oprezni kod koga ćete otići. Najsigurniji ste ukoliko odaberete pirsing studio koji poštuje propisane evropske standarde body piercinga. Takođe, nakit za pirsing mora biti od medicinskog titanijuma ili implanta čelika.

 

Studio za pirsing u Novom Sadu American Way ima dugogodišnje iskustvo i striktno se pridržava svih propisanih normi. Kod njih se koristi visokokvalitetni nakit za pirsing Wild Cat. Bušenje se radi iglama za jednokratnu upotrebu, a ostali pribor za piercing se medicinski steriliše.

Pre nego što se definitivno odlučite za pirsing, u ovom studiju možete dobiti sve informacije i savete za Vaš slučaj, obzirom da nije svaka vrsta pirsinga poželjna za svakoga. Pre bušenja, potrebna je analiza mesta i odabir nakita za pirsing, kako bi body piercing bio urađen što kvalitetnije i bez ožiljaka.

 

Pre konačne odluke, konsultujte pirsing studio da li će Vam odgovarati:

 

pirsing na pupku

pirsing na obrvi

pirsing na nosu

pirsing na tragusu (uhu)

pirsing na usni

pirsing na jeziku

Nakon usluge pirsinga, u studiju ćete dobiti detaljno uputstvo za održavanje i negu novog pirsinga.

bottom of page